Yrityksen perustaja

katri lehtovaara

Intohimona ihmisten innostaminen

Katri Lehtovaara on koulutukseltaan äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, rehtori, työnohjaaja ja elämäntaitojen valmentaja. Hänellä on kokemusta koulujen kehittämisestä yli 20 vuoden ajalta opettajana, apulaisrehtorina sekä  valmentajana ja kouluttajana. Katri on erikoistunut työyhteisöjen kehittämisen ohella koulun johtamisen tukemiseen sekä koulun pedagogiseen kehittämiseen.

Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja toiminut äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorina sekä pedagogisena apulaisrehtorina Kasavuoren koulussa vuosina 2000-2016. Kiinnostukseni johtamisen ja työyhteisöjen kehittämiseen vei minut uudelleen koulun penkille organisaation kehittämisen ja johtamisen opintojen pariin. Olen myös ratkaisukeskeinen työnohjaaja (STOry) ja positiivisen psykologian kouluttaja ja sertifioitu valmentaja (Associate Certified Coach (ACC)). Näiden opintojen myötä olen kasvattanut entistä enemmän ymmärrystäni vuorovaikutuksesta, tunteista, tunneilmaston johtamisesta sekä näiden merkityksestä niin elämässä, työssä kuin johtamisessakin.

Katri, olet kouluttajana määrätietoinen ja jämäkkä. Sinulla on kuitenkin taito puhua asioista lempeästi ja osallistujien tilanne huomioiden. Luet yleisöäsi hyvin ja jätät aina tilaa jokaisen omalle oivallukselle.

Työssäni minulle on ollut aina tärkeää ihmisten välisen yhteistyön lisääminen sekä hyvinvoinnin ja yhteisön oppimisen vahvistaminen. Minulla on pitkä ja laaja kokemus oppimisen eheyttämisen, yhteisopettajuuden ja monialaisten oppimiskokonaisuuksien toteuttamisesta ja juurruttamisesta koulun arkeen. Työni kouluttajana ja työyhteisöjen kehittäjänä on kuljettanut minua kymmenien työyhteisön luokse eri puolilla Suomea.  Prosessien avulla on kehitetty johtamista (erityisesti muutosjohtamisen tukeminen palvelumuotoilun menetelmin), tuettu opetussuunnitelman jalkauttamistyötä (erityisesti yhteisopettajuus ja monialaiset oppimiskokonaisuudet), vahvistettu oppilaiden osallisuutta toiminnan kehittämisessä, tuettu opettajien hyvinvointia yksilö-, tiimi ja työyhteisötasolla  sekä autettu muotoilemaan tila- ja oppimisympäristöjä. Olen osallistunut opetussuunnitelmatyön tueksi kirjoitetun kirjan “Näin rakennat monialaisia oppimiskokonaisuuksia” (PS-kustannus 2015) kirjoittamiseen.

Olen sydämestäni ihmisten innostaja, intohimoinen kehittäjä ja määrätietoinen
vaikuttaja. Olen edistämässä entistä parempaa työ- ja kouluelämää, jossa jokaisella on oikeus ja mahdollisuus voida hyvin. Innostun yhdessä tekemisestä ja ihmisten oivalluttamisesta. Tapani työskennellä on ratkaisukeskeinen, kuunteleva ja läsnäoleva kuitenkin pitäen aina tavoitteellisuuden mielessä.

Vaikka koulutuksen alussa vastustin koko aihetta, nyt lähden innoissani koululle kokeilemaan saamiani uusia ideoita käytännössä! Kiitos siitä kuuluu sinulle!

Lämpimät kiitokset Katri, vedit todella hienosti koulutuksen. Hienosti sujui näin poikkeusoloistakin huolimatta!

Olet kyllä ihanan rauhallinen kouluttaja ja rautainen osaaja, joka välittyi hyvin näin verkonkin välityksellä!

Olet todella valoisa, energinen ja erittäin osaava ja innostava fasilitaattori. Lämmin kiitos!

Voit lukea työhistoriastani ja koulutuksestani lisää LinkedInistä:

Minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä muun muassa näiden tahojen kanssa:

Ota yhteyttä

+358 50 336 8896
katri@schooldaydesigner.com

schoolday designer oy

y-tunnus 2928767-4